|  Tel. 06 - 370 85 234 | Whatsapp. 06 - 370 85 234

Web design

Een moderne website die goed bij uw bedrijf past is van groot belang deze moet duidelijk snel en goed werken daarnaast ook op mobile apparaten goed leesbaar zijn.
Dit is mijn werk ik vind het leuk om samen met de klant een website te bouwen waar zowel de klant als ik zelf trots op kan zijn.
Ik werk vooral met Joomla, Wordpress en Magento.


Naast het ontwerpen en content verzamelen is het vindbaar maken van uw website een belangrijke klus.
Een website dit niet vindbaar is zal geen bezoekers krijgen. Dit is een continuproces bij het plaatsen van nieuwe content moet er altijd de juiste meta data toegevoegd worden zodat uw website  goed gevonden word. Veel bedrijven die beweren dit even snel te kunnen doen beloven iets wat niet waar te maken is, ja u kunt gebruik maken van Google Adwords maar dit is een kostbare aangelegenheid.


Ik heb door mijn ervaring met het bouwen van website geleerd waar google naar kijkt en wat u zeker niet moet doen.
Daarnaast is de beveiliging van uw website erg belangrijk, dagelijks proberen hackers op uw website in te breken. Hiervoor heb ik diverse programma's en scripts die er voor zorgen dat uw website goed beveiligd is. Omdat ik veel websites beheer krijg ik veel informatie over de hack pogingen, deze informatie gebruik ik weer voor de websites van mijn klanten zodat de lijst met ipnummers van hackers gedeeld word en een hacker vaak meteen geweerd word omdat zijn ipnummer al op de blacklist staat.


Veel klanten zijn bang dat de kosten voor het bouwen en beheren erg hoog zijn. Ik werk meestal op basis van een vast afgesproken prijs waardoor u weet waar u aan toe bent.

Small

Small

Medium

Medium

Large

Large


Heeft u interesse gekregen dan kan ik vrijblijvend na een gesprek een offerte maken voor het bouwen, beveiligen, beheren of updaten van uw website 

  • Joomla Logo
  • Logo Wordpress
  • Magento Logo

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen