|  Tel. 06 - 370 85 234 | Whatsapp. 06 - 370 85 234

Installatie en reparatie

Installatie

Het correct installeren van apparatuur om het zo efficiënt te laten functioneren binnen het netwerk is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kunt u dit uitstekend uitbesteden aan mij. Met mijn jarenlange ervaring met vrijwel ieder merk en type netwerk is het installeren van welke hardware dan ook een klus die ik graag aanpak.

Naast hardware prima werkend krijgen is natuurlijk de software geen ondergeschoven kindje. Ik installeer alle benodigde software, zorgt dat deze naar wens wordt ingericht en beheer waar nodig de licenties. Zo kunt u zich bezig houden met uw vak, omdat ik dat ook doe.
Het is zelfs mogelijk om eventueel maatwerk te leveren. Zelf programeer ik database toepassingen die op zowel Microsoft platformen als de meeste mobiele platformen werkt. Daarnaast heb ik in mijn zakelijke kring voldoende programmeurs of data-annalisten tot mijn beschikking.


Reparatie

Een storing of defect in uw computer of netwerk. Het komt altijd ongelegen en vaak is er belangrijke data in het spel. Tijd is geld en uw bedrijfsgegevens heilig. Ik ben een groot voorstander van het correct regelen van backups, maar ik kan ook helpen uw apparatuur zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen, uw backup terug te plaatsen en zo te zorgen voor minimaal tijdsverlies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer lezen